Onze vacatures.

Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs hebben de krachten gebundeld. Sinds 1-1-2024 heten wij SARO. Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs. Dat is waar wij voor staan. Draag jij jouw steentje daar ook aan bij?

We werken nog aan een nieuwe SARO-website met alle vacatures op 1 plek. In de tussentijd gaan natuurlijk alle kennismakings- en sollicitatiegesprekken door. Check via de onderstaande buttons de vacatures in het PO (Primair Onderwijs) of in het VO (Voortgezet Onderwijs). Zien we jouw sollicitatie ook tegemoet? Je bent van harte welkom!

Werken in PO.

Bij SARO vind je 25 reguliere basisscholen, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs, 1 school voor voltijds hoogbegaafden onderwijs en 2 locaties voor schakelklassen. Alle scholen staan op de rechter Maasoever in Rotterdam. Bijna 800 medewerkers verzorgen er onderwijs aan ruim 7000 leerlingen. Wij werken samen met verschillende partners in de kinderopvang en voorschoolse educatie, waardoor er een doorgaande leerlijn van 0 tot 13 jaar ontstaat en kinderen terecht kunnen voor buitenschoolse opvang op de school.

Werken in VO.

Bij SARO vind je 23 middelbare scholen, inclusief het Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum (OPDC), en de Eenheid Zorg. In onze vestigingen zijn alle onderwijsniveaus vertegenwoordigd: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Alle kleinschalige en persoonlijke scholen zijn te vinden op zowel de rechter- als de linker Maasoever in Rotterdam. Meer dan 1.300 medewerkers verzorgen er onderwijs aan ruim 9.300 leerlingen.

Ben je geïnteresseerd in onze schooloverstijgende vacatures, zoals clusterdirectie vacatures of vacatures bij het bestuurskantoor? Klik dan ook op een van de bovenstaande twee knoppen.

Lees verder

Vragen?

Graag!

* verplichte velden

Bedankt!

Het formulier is succesvol verzonden.

Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals